Industrielle Power løsninger

Industrielle UPS løsninger

Industrielle UPS anlæg

Industrielle UPS-løsninger til processer og produktions faciliteter i barske miljøer som kræver robuste industrielle nødstrøms- og backupløsninger som sikrer uafbrudt strømforsyning under specielle betingelser.

Ensrettere AC/DC

Ensrettere / ladere

Maksimal tilgængelighed, fleksibilitet i anvendelse og investering samt minimale driftsomkostninger. BENNING har en bred produktportefølje af Ensrettere og ladere til industrielle, telekommunikation og andre applikationer

Kombi-systemer

Speciel systemer:
F.eks modulært opbygget kombi-system med hotplug/hotwop AC/DC, DC/DC og DC/AC moduler

Vekselrettere DC/AC

Vekselrettere

Løsningen til belastninger eller processer som har behov for vekselstrøm, der er uafhængig af de fejl der opstår på det offentlige net. BENNING tilbyder meget robuste, enfasede og trefasede inverter-systemer – i form af INVERTRONIC serien til de specielle applikationer som anvendes i industrien.

DC konvertere

DC/DC konvertere

Ensrettersystemer og DC-konvertere med modulær teknologi, skalerbar, robust og omkostningseffektiv, velegnet til at håndtere industrielle krav.
Her er BENNINGS TEBECHOP SE serie er løsningen

Robuste industrielle power løsninger

Industrielle processer og produktions faciliteter i barske miljøer kræver robuste industrielle nødstrømsløsninger, der sikrer uafbrudt strømforsyning under helt specielle betingelser, som f.eks. krav til store temperaturudsving, luftkarakteristika med forhøjet fugt- og saltindhold, jordskælvssikring eller støvede miljøer.
Typiske brancher er kraftværker, elforsyningssektoren, olie- og gasindustrien, offshore, vedvarende energi, vand /spildevand, medicinal- og biotekindustrien samt andre industrielle produktionsmiljøer og fremstillingsprocesser.

Scanpotec er eneforhandler, distributør og service partner i Danmark, Færøerne og Grønland af power produkter for den tyske producent BENNING GmbH, der er kendt over hele verden som en “kvalitets ledende” producent af pålidelig og energieffektive strømforsyninger indenfor bl.a. industri-, medicinsk-, telekommunikations- og it-industrien.

Kvalitet og service til verdensmarkedet
Bæredygtighed, sikkerhed og effektivitet gennem innovationer. I mere end 50 år har BENNING produkter forbedret den sikre og effektive udnyttelse af energi ressourcerne. Smarte løsninger til konvertering af energi til forskellige forbrugere i samme enhed (multi-purpose) eller energi lagring (energy storage) driver virksomheden udvikling.

BENNINGS power portefølje omfatter både standardiserede og kundespecifikke produkter og løsninger indenfor følgende kategorier:

Vi vil altid gerne hjælpe

Kontakt os i dag så vi sammen kan finde en løsning der dækker dine behov.

John Evert Larsen

Salgs- og projektingeniør

Kontakt os – så finder vi den rigtige løsning

Udfyld formularen og blive kontaktet af os.
Så tager vi en snak omkring dine ønsker. Følg også gerne med på vores Facebook her.

Tak for din besked. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Hovsa... Der skete en fejl. Prøv venligst igen

Vores partnere

ups partner
ups partner
ups partner