Industrielle Power løsninger

Industrielle Power løsninger
industrielle UPS-modular-SE

Industrielle UPS anlæg

Industrielle UPS-løsninger til processer og produktions faciliteter i barske miljøer som kræver robuste industrielle nødstrøms- og backupløsninger som sikrer uafbrudt strømforsyning under specielle betingelser.

Ensrettere / ladere

Maksimal tilgængelighed, fleksibilitet i anvendelse og investering samt minimale driftsomkostninger. BENNING har en bred produktportefølje af Ensrettere og ladere til industrielle, telekommunikation og andre applikationer

Kombisystemer

Speciel systemer:
F.eks modulært opbygget kombi-system med hotplug/hotwop AC/DC, DC/DC og DC/AC moduler

DC/DC konvertere

Ensrettersystemer og DC-konvertere med modulær teknologi, skalerbar, robust og omkostningseffektiv, velegnet til at håndtere industrielle krav.
Her er BENNINGS TEBECHOP SE serie er løsningen

Vekselrettere

Løsningen til belastninger eller processer som har behov for vekselstrøm, der er uafhængig af de fejl der opstår på det offentlige net. BENNING tilbyder meget robuste, enfasede og trefasede inverter-systemer – i form af INVERTRONIC serien til de specielle applikationer som anvendes i industrien.

Robuste industrielle power løsninger

Industrielle processer og produktions faciliteter i barske miljøer kræver robuste industrielle nødstrømsløsninger, der sikrer uafbrudt strømforsyning under helt specielle betingelser, som f.eks. krav til store temperaturudsving, luftkarakteristika med forhøjet fugt- og saltindhold, jordskælvssikring eller støvede miljøer.

Typiske brancher er kraftværker, elforsyningssektoren, olie- og gasindustrien, offshore, vedvarende energi, vand /spildevand, medicinal- og biotekindustrien samt andre industrielle produktionsmiljøer og fremstillingsprocesser.

BENNINGS power portefølje omfatter både standardiserede og kundespecifikke produkter og løsninger indenfor følgende kategorier:

Scanpotec er eneforhandler, distributør og service partner i Danmark, Færøerne og Grønland af power produkter for den tyske producent BENNING GmbH, der er kendt over hele verden som en “kvalitets ledende” producent af pålidelig og energieffektive strømforsyninger indenfor bl.a. industri-, medicinsk-, telekommunikations- og it-industrien.

Kvalitet og service til verdensmarkedet
Bæredygtighed, sikkerhed og effektivitet gennem innovationer. I mere end 50 år har BENNING produkter forbedret den sikre og effektive udnyttelse af energi ressourcerne. Smarte løsninger til konvertering af energi til forskellige forbrugere i samme enhed (multi-purpose) eller energi lagring (energy storage) driver virksomheden udvikling.

Har du spørgsmål?

Så kontakt John Evert Larsen på tlf. 7244 9002
eller mail jel@scanpotec.dk

Ellers kan du kontakte os på hovednr. 7244 9090
eller mail info@scanpotec.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Navn *
Email *

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.