Kombi-system

Kombi-system
Kombi-systemer

KOMBI-systemer fra BENNING

Med BENNINGs modulære 19” systemer der mulighed for at lave komplette færdigbyggede og fabriks testede ”kombi-systemer”.
Dermed komplette kabinet systemer hvori er findes både ensretter, DC/DC og inverter-systemer – som kan køre på det samme monitoreringspanel (MCU3000).

Således kan der opbygges redundans på modulniveau eller system niveau – og I kan anvende én fælles batteribank på f.eks. 24V,48V,110V eller 220VDC

Ensrettere / ladere til kombi-systemer

Ensrettere / ladere

Maksimal tilgængelighed, fleksibilitet i anvendelse og investering samt minimale driftsomkostninger. BENNING har en bred produktportefølje af Ensrettere og ladere til industrielle, telekommunikation og andre applikationer

Vekselrettere til kombi-systemer

Vekselrettere

Løsningen til belastninger eller processer som har behov for vekselstrøm, der er uafhængig af de fejl der opstår på det offentlige net. BENNING tilbyder meget robuste, enfasede og trefasede inverter-systemer – i form af INVERTRONIC serien til de specielle applikationer som anvendes i industrien.

DC/DC konvertere

Ensrettersystemer og DC-konvertere med modulær teknologi, skalerbar, robust og omkostningseffektiv, velegnet til at håndtere industrielle krav.

Her er BENNINGS TEBECHOP SE serie er løsningen.

Har du spørgsmål?

Så kontakt John Evert Larsen på tlf. 7244 9002
eller mail jel@scanpotec.dk

Ellers kan du kontakte os på hovednr. 7244 9090
eller mail info@scanpotec.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Navn *
Email *

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.