Om Scanpotec

Om Scanpotec

Specialister i nødstrømsløsninger

Hos Scanpotec ”Skandinavian Power Technic” er vi specialister i nødstrømsløsninger og generatoranlæg til alle brancher hvor forretningskritiske applikationer har behov for sikring af en uafbrudt strømforsyning.

Scanpotec er en dansk ejet projekt-, ingeniør og servicevirksomhed, hvis mission er at sikre vores kunders drift, og vi står derfor altid klar til at hjælpe Jer ”Round the Clock”.
Derfor kan du altid komme i kontakt med vores landsdækkende og døgnbemandede vagtordning 24/7.

Scanpotec har et stærkt produktprogram på kritiske strømløsninger til de applikationer som kræver kontinuerlig strømforsyning med løsninger indenfor DC-anlæg, UPS-anlæg, Batterier, Statiske Transfer Switche (STS) samt nødgeneratoranlæg.

Kvalitetsbevidst virksomhed

Derudover designer, projekterer og leverer vi både standard- og kundetilpassede (specialdesignede) løsninger til blandt andet industrien, elforsyningssektoren, kraftværker og andre segmenter med en bred produktportefølje indenfor ensrettere (AC/DC) – vekselrettere (DC/AC) – konvertere/boostere (DC/DC) – statiske UPS anlæg – Statiske switche (STS) – DC anlæg – ladere – strømforsyninger og batteri systemer.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed hvis målsætning er at være en seriøs og betroet ”end-to-end” partner, hvor løsning og sikkerhed er i fokus. Derfor samarbejder vi udelukkende med førende Europæiske og Internationale producenter, hvor vi kan garantere robuste- og fremtidssikrede løsninger med garanteret levering af service og reservedele, som en del af vores servicekoncept.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Navn *
Email *

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.