Om Scanpotec

Specialister i nødstrømsløsninger

Hos Scanpotec ”Skandinavian Power Technic” er vi specialister i nødstrømsløsninger og generatoranlæg til alle brancher hvor forretningskritiske applikationer har behov for sikring af en uafbrudt strømforsyning.

Scanpotec er en dansk ejet projekt-, ingeniør og servicevirksomhed, hvis mission er at sikre vores kunders drift, og vi står derfor altid klar til at hjælpe Jer ”Round the Clock”.
Derfor kan du altid komme i kontakt med vores landsdækkende og døgnbemandede vagtordning 24/7.

Scanpotec har et stærkt produktprogram på kritiske strømløsninger til de applikationer som kræver kontinuerlig strømforsyning med løsninger indenfor DC-anlæg, UPS-anlæg, Batterier, Statiske Transfer Switche (STS) samt nødgeneratoranlæg.

Kvalitetsbevidst virksomhed

Derudover designer, projekterer og leverer vi både standard- og kundetilpassede (specialdesignede) løsninger til blandt andet industrien, elforsyningssektoren, kraftværker og andre segmenter med en bred produktportefølje indenfor ensrettere (AC/DC) – vekselrettere (DC/AC) – konvertere/boostere (DC/DC) – statiske UPS anlæg – Statiske switche (STS) – DC anlæg – ladere – strømforsyninger og batteri systemer.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed hvis målsætning er at være en seriøs og betroet ”end-to-end” partner, hvor løsning og sikkerhed er i fokus. Derfor samarbejder vi udelukkende med førende Europæiske og Internationale producenter, hvor vi kan garantere robuste- og fremtidssikrede løsninger med garanteret levering af service og reservedele, som en del af vores servicekoncept.

Kontakt os – så finder vi den rigtige løsning

Udfyld formularen og blive kontaktet af os.
Så tager vi en snak omkring dine ønsker. Følg også gerne med på vores Facebook her.

Tak for din besked. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Hovsa... Der skete en fejl. Prøv venligst igen

Vores partnere

ups partner
ups partner
ups partner