UPS strømforsyning

Markedets højeste certificerede oppetid. Schweizisk designede- og producerede UPS anlæg, som både er nutids- og fremtidssikret for de mest kritiske strømapplikationer.

UPS anlæg

UPS strømforsyning

Et UPS-anlæg, eller Uninterruptible Power Supply, er en afgørende komponent inden for moderne elektronik. Det fungerer som et backup-batteri og spiller en central rolle i at sikre konstant oppetid for elektronisk udstyr. I tilfælde af strømafbrydelse træder UPS-anlægget i kraft og forsyner strøm fra en separat kilde, hvilket forhindrer uventede afbrydelser og beskytter dine værdifulde apparater og data.

Et UPS-anlæg er en form for backup strøm, der sikrer uafbrudt strømforsyning til elektroniske apparater, hvilket forhindrer skader og tab som følge af strømafbrydelser. Uanset om du driver en virksomhed eller ønsker at beskytte dit hjemmeudstyr, er Scanpotec’s UPS-anlæg en investering, der betaler sig selv mange gange over i form af beskyttelse mod nedetid og datatab.

1 faset UPS

1-faset UPS løsninger

Fra 1-20 kVA
leverer EssentialPower™ den mest fleksible og pålidelige UPS-løsning, der er ideel til små netværksenheder, servere, salgssteder, arbejdsstationer og lette industrielle installationer.

3-faset UPS løsninger

Fra 10-250KW
leverer PremiumTowerTM uovertruffen energieffektivitet i et robust og kompakt design.
Skalerbar på op til 7,5 MW og unik fleksibilitet i antallet af batteriblokke (fra 20 til 50 stk.)

Modulopbygget UPS løsninger

Med power moduler fra 10-60kW er CumulusPower™ serien designet til at beskytte små og mellemstore datacentre samt andre kritiske applikationer med en effekt på op til 3,6 MW.

industrielle UPS-modular-SE

Industrielle UPS løsninger

Industrielle UPS-løsninger til processer og produktions faciliteter i barske miljøer som kræver robuste industrielle nødstrøms- og backupløsninger som sikrer uafbrudt strømforsyning under specielle betingelser.

Centiel LiFePower batterier

LiFePOwer Li-ion batteriportefølje og energilager baseret på LiFePO4 som ikke genererer O2 ved høje temperaturer og dermed uden risiko for ”thermal runaway”

UPS-anlæg sikrer kontinuerlig strømforsyning

Digitaliserings- og cloudificerings teknologier stiller strenge oppetidskrav til virksomhedernes tekniske infrastruktur og forsyningssikkerhed.
I en moderne verden hvor de fleste teknologier er digitalt forbundet er kravene – uanset hvor vi befinder os – altid at have adgang til vores applikationer og data. ”Anything that can be connected – will be connected 24/7”.
Uagtet Danmark ligger i den absolutte verdenselite omkring forsyningssikkerhed jf. World Energy Council, kan få millisekunders strømafbrydelse have fatale konsekvenser for sikker opretholdelse af driften. Et UPS-anlæg, også kaldet No-break anlæg sikrer kontinuerlig strømforsyning og afhængig af batteriløsningen kan vi sikre oppetiden fra minutter til flere timer.

Scanpotec er distributør og service partner af Centiel produkter i Danmark, Færøerne og Grønland.

Hvad er et UPS-anlæg?

UPS er en forkortelse for Uninterruptible Power Supply, og fungerer som et nødstrømsanlæg. Et UPS-anlæg fungerer som et backup batteri, og skal være med til at sikre en konstant oppetid på det tilkoblede udstyr, ved at forsyne strøm fra en seperat kilde i tilfælde af strømafbrydelse.

Hvordan fungerer en UPS?

UPS’en er et batteri, som går ind og overtager og omdirigerer tilførelsen af strøm, hvis den primære strømkilde til alle tilsluttede enheder pludselig slår ud. Dette vil UPS’en gøre i en kortere periode.

Der findes en række forskellige typer af UPS anlæg, som alle virker forskelligt, men som alle har samme hovedmål: at vedligeholde den konstante strømtilførsel, så alt data og udstyr bliver bevaret, hvis der skulle opstå strømsvigt. Det er altid en god idé at tjekke op på sit UPS anlæg, så man er sikker på det fungerer optimalt. Derfor kan du oprette en serviceaftale hos os.

30+ års erfaring

CENTIEL er et schweizisk-baserede teknologi og innovation selskab med et særdeles erfarent team af designere, der tilbage i tiden har været udviklerne af det første 3-fase-modulære fejltolerant UPS-system.
Med passion og engagement for innovativt design, produktkvalitet og kundeservice, holder Centiel trit med den øgede tilgængelighed der udfordringer i datacentre og andre forretningskritiske applikationer.

Avanceret teknologi

Schweizisk designede- og producerede UPS som både er nutids- og fremtidssikret for de mest kritiske strømapplikationer.
Fra ”stand alone” PremiumTower units på 10-250kW til den mest avancerede og sikre modulære løsning CumulusPower i modulstørrelse på 10-60kW, som begge kan skaleres til hhv. 7,5MW og 3,6MW.
CENTIELS avanceret teknologi benævnt DARA (Distributed Active-Redundant Architecture) tager tilgængelighed til det næste niveau med markedets højeste certificerede oppetid på 99.9999999.

CENTIELS ”continuous power availiability ” portefølje omfatter både standardiserede og kundespecifikke produkter og løsninger indenfor følgende kategorier:

Har du spørgsmål til UPS anlæg?

Så kontakt John Evert Larsen på tlf. 7244 9002
eller mail jel@scanpotec.dk

Ellers kan du kontakte os på hovednr. 7244 9090
eller mail info@scanpotec.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Navn *
Email *

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.