Modulopbygget UPS løsninger

Modulopbygget UPS løsninger

CumulusPower™

Modular UPS fra 10 kW til 3.6 MW

Uafbrydelig strømforsyning (Uninterruptible Power Supply) med markedets højeste oppetid.

CumulusPower™ består af moduler med en effekt på hhv. 10, 20, 25, 50 og 60 kW, som kan placeres i enkelt kabinetter med en samlet effekt fra 20 til 600 kW. Derudover kan der udvides med ekstra kabinetter op til 3,6 MW ved paralleldrift af op til 60 moduler.
CumulusPower™-serien er designet til at beskytte små og mellemstore datacentre samt andre kritiske applikationer med en maksimal effekt på op til 3,6 MW.

Filer

Oppetid / Tilgængelighed

Oppetid taget til Næste niveau med 99.9999999% (9 nines)

Højere tilgængelighed = lavere nedetid. Ved at eliminere ethvert enkelt fejlpunkt, tilføje aktiv redundant teknologi, forhindre menneskelige fejl og reducere tiden til vedligeholdelse og reparation, leverer Cumuluspower™ en markedsledende tilgængelighed på 9 nitaller til at opfylde behovene i de mest kritiske strømapplikationer.

Cumuluspower™ tager nedetid fra sekunder til millisekunder.
Tilgængelighed er formelt defineret som MTBF / (MTBF + MTTR). Cumuluspower™ maksimerer den gennemsnitlige tid mellem fejl (MTBF), mens den minimerer tiden til reparation (MTTR) med en serie af funktioner.

Triple-mode parallel bus-kommunikation

Kabinetter til flere moduler er en af fordelene ved vandret skalerbarhed. Kommunikation mellem rammer og moduler er kritisk, men for nogle arkitekturer er det stadig et enkelt fejlmulighed. Cumuluspower™ parallel kommunikation er forsynet med en unik triple-mode parallel bus, der består af tre uafhængige kommunikationslinjer og tre uafhængige elektroniske kredsløb. Afbrydelse eller kortslutning på nogen af linjerne udgør ikke en risiko for systemet, hvilket eliminerer det muligheden for at enkelt fejl får konsekvenser.

Fuld Bypass redundans

Nogle UPS-arkitekturer bruger stadig centraliserede kritiske komponenter som en enkelt bypassarkitektur (SBA). Centraliserede komponenter i et parallelt system repræsenterer enkelte fejlmuligheder. I modsætning til de centraliserede arkitekturer er Centiels modulære UPS, CumulusPower™, udstyret med en distribueret bypass-arkitektur (DBA), der giver fuld redundans selv i bypass-linjen, hvilket undgår ethvert systems enkelt fejlmulighed.

 

Minimum MTTR

Med parallel systemer øges tilgængeligheden og samtidigt reduceres nedetiden MTTR (Mean Time To Repair). Med bypass sikringer per modul indbygget i kabinettet minimeres desuden den tid som det tager at genoprette systemet i tilfælde af kortslutningen på udgangsforsyningen (den sikrede forsyning).

Sikker og smart Batteri Test

CumulusPower™ batteritest funktion er programmerbar og sikker. Smart Battery Booster arkitekturen muliggør at UPS anlægget kan udføre batteriovervågning, batteritest og sundheds status diagnosticering uden at frakoble forsyningen.

Hot-Swappable med Minimum menneskelige fejl

Cumuluspower moduler kan “swoppes” uden at køre lasten i bypass. Derudover isolerer en per-modul parallel isolator fysisk modulet fra systemet, hvilket minimerer menneskelige fejl og øger tilgængeligheden.

Maximal kontinuerlig power tilgængelighed

Brug kun energi, når det er nødvendigt. CumulusPower™-produktlinjen implementerer en intelligent MEM, der bruger så mange moduler som nødvendigt for at matche belastningsefterspørgslen. MEM ser efter det mest optimerede energieffektivitetspunkt, hvis belastningsbehovet falder, og et lavere antal moduler kan håndtere belastningen, samtidig med at redundansen opretholdes, går de overflødige moduler i aktiv slumretilstand for at optimere det samlede energiforbrug. Active-sleep-moduler er klar til øjeblikkeligt at tage enhver belastning, skal den øges.

Høj effektivitet betyder mindre varmeudledning, og dermed mindre energi spildt. CumulusPower giver dig mulighed for at reducere dit energiforbrug på strømbeskyttelse og kølesystem mv.
Vedligeholdelse er en vigtig faktor for at øge tilgængeligheden. CumulusPower™ produktlinjen er designet til at reducere antallet af komponenter, der skal udskiftes, og samtidig reducere tiden og omkostningerne ved sådanne vedligeholdelsesoperationer.
Af tekniske årsager har AC-kondensatorer brug for en periodisk udskiftning. Denne forebyggende vedligeholdelse er vigtig for at garantere tilgængeligheden. Centiel har designet en nem at vedligeholde mekanisme, der forenkler processen og samtidig reducerer de samlede omkostninger ved operationen.

DC-kondensatorer udskiftes normalt hvert 5-6 år. CumulusPowers DC-bus er designet til at få DC-kondensatorer til at vare i mindst 10 år uden behov for udskiftning*. Dermed minimeres de samlede levetidsomkostninger.
*Glæder dog ikke modul typer IM10 / 20

TCO – Total cost of ownership

System

Service tilgængelighed

Teknologien
Kontinuerlig Power

Med baggrund i en omfattende analyse og viden indsamlet fra 25 års erfaring med arbejde med et stort antal datacentre og andre kritiske miljøer, har Centiels strømbeskyttelsesløsninger nået de højeste niveauer af tilgængelighed for at reducere nedetid, undgå dyre fejl og øge energieffektiviteten. For at reagere på de højeste tilgængelighedskrav, dvs. for at eliminere risici, der kan forårsage nedetid på computeren for forretningskritiske applikationer, har Centiel udviklet en ny serie modulære fejltolerante 3-fasede UPS-systemer under brandet Cumuluspower™.

I modsætning til traditionelle parallelle centraliserede multimodul-systemer kombinerer den avancerede Cumuluspower-teknologi en unik Intelligent Modul Technology (IMT) med en fejltolerant parallel arkitektur, kaldet Distribueret Active-Redundant Architecture (DARA), hvorved de højeste krav til tilgængelighed og pålidelighed opfyldes.

Distribueret aktiv redundant arkitektur (DARA)

Den distribuerede aktive redundante arkitektur i multimodulet UPS-systemet Cumuluspower™ blev designet til at modstå til de højeste tilgængelighedskrav. Dette opnås med implementeringen af ​​den “demokratiske” beslutningsproces med hensyn til belastningsoverførsel i tilfælde af kritisk fejl og en korrekt styring af belastningsdelingen, for at undgå nulstrømme mellem modulerne. Kommunikationen mellem modulernes logiske kredsløb opnås ved hjælp af en redundant kommunikations BUS. I tilfælde af kritisk fejl træffer hvert modul ved hjælp af dets logiske kredsløb beslutning om belastningen skal forblive på vekselretteren eller overføres til bypass.

Belastningsoverførslen gennemføres afhængigt af beslutningen fra de fleste moduler. For at undgå nulstrømme mellem modulerne vedtages en master-slave-belastningsdelingsmetode. Det første modul er udpeget til at være master, som giver den belastningsværdi, der skal deles af resten af ​​modulerne (slaver). Hvis masteren oplever en fiasko, bliver det næste modul automatisk den førende master.

Intelligent Modul Teknologi (IMT)

Takket være Centiels mangeårige erfaring med moduldesign er Cumuluspower-modulerne udstyret med al hardware (strømkredsløb) og al software (intelligens og overvågning), hvilket gør dem fuldstændigt uafhængige og i stand til sikkert at isolere sig fra multimodulsystemet, når som helst der opstår en intern fejl.

Resten af multimodul-systemet vil fortsætte med at yde beskyttet strøm til den kritiske belastning uden afbrydelser. Integrationen af al hardware og software i hvert modul tillod os at eliminere alle de risikable enkelte fejlpunkter, der kompromitterede hele systemet og strømmen til den kritiske infrastruktur.

Fleksibilitet

Samme kerneteknologi forskellige løsninger CumulusPower passer i et standard 19 ”rack (modul type IM10 / 20/25) for at give maksimal fleksibilitet til den endelige anvendelse. Centiels fleksible løsningstilgang kan tilpasse en rammeløsning til at opfylde specifikke behov.

Har du spørgsmål til UPS anlæg?

Så kontakt John Evert Larsen på tlf. 7244 9002
eller på mail jel@scanpotec.dk

Ellers kan du kontakte os på hovednr. 7244 9090
eller mail info@scanpotec.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Navn *
Email *

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.