Cookie- og privatlivspolitik

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige, og vi behandler kun oplysninger, der er nødvendige og relevante for at opfylde vores oplyste formål.

SCANPOTEC ApS udgiver et nyhedsbrev flere gange årligt. Ved tilmelding giver du os tilladelse til at sende dig nyhedsbreve om nyheder, ydelser, produkter, løsninger, case stories, reference historier, artikler mv. til den tilmeldte e-mailadresse. Du kan til enhver tid framelde dig. Ønsker du at framelde dig SCANPOTECs nyhedsbrev kan det ske på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Behandling af personoplysninger
Vi indsamler persondata om dig, når du har givet os et informeret samtykke. Når du for eksempel oplyser dit navn og din e-mailadresse, synliggør vi altid over for dig, hvordan oplysningerne vil og kan blive brugt.

Vi indsamler og behandler persondata, når du tilmelder dig vores online nyhedsbrev og/eller er kunde hos SCANPOTEC. Vi indsamler som udgangspunkt altid dit fulde navn, din e-mailadresse og din ip-adresse.

Efter du har givet os et informeret samtykke, indsamler vi løbende data, når du interagerer med vores hjemmeside. Den indsamlede data bruges til at tracke din adfærd på vores site og til at få et indblik i din læsning af vores nyhedsbrev, herunder bl.a. besøg på vores side og undersider samt åbning af og klik i vores nyhedsbreve.

Formål
Dine personoplysninger bliver behandlet til bestemte formål, når vi har en legitim grund. Lovlige grunde tæller særligt:

  • Behandling efter samtykke
  • Behandling efter lovkrav
  • At vi er nødt til at indsamle oplysninger for at opfylde vores kontrakt med dig

Overordnet indsamler vi data, fordi vi gerne vil have et mere fyldestgørende billede af dig, vores andre besøgende samt eksisterende og potentielle kunder. Oplysningerne bruger vi til at optimere vores services og indhold, til at sende dig nyheder og informationer og for at kunne levere de services, du har efterspurgt. Er du kunde hos SCANPOTEC benytter vi også dine oplysninger, når vi sender fakturaer.

I fællesskab med Facebook og LinkedIn indsamler og behandler vi oplysninger (delt dataansvar), når du besøger vores Facebook eller LinkedIn-side. Det gælder f.eks. dine kontaktoplysninger; ofte dit navn. Behandlingens formål er, at vi kan markedsføre os over for potentielle kunder, besvare henvendelser og lignende. På nuværende tidspunkt er det umuligt for os at ændre Facebooks eller LinkedIns indstillinger for indsamling af data. Ønsker du ikke, at dine data behandles, bedes du derfor undlade at besøge vores Facebook eller LinkedIn-side.

De oplysninger du selv deler på vores offentligt tilgængelige side, er som udgangspunkt tilgængelige på siden, så længe den eksisterer. Du kan dog gøre indsigelse med henblik på at få eventuelle opslag slettet. Vi anvender desuden Facebook-pixel til at indsamle besøgsstatistik.

Online jobansøgninger
Vi indsamler og behandler de ansøgningsdata, som du overfører elektronisk til os, for at kunne håndtere ansøgningsproceduren. Dette gælder specielt følgende persondata: Titel, e-mail, fødselsdato, land, sted, postnr., telefon, fornavn, hvordan fandt du os? Hvis din ansøgning giver anledning til en ansættelseskontrakt, gemmes dine persondata til brug for den standardiserede organisations- og administrationsproces, under hensyntagen til de relevante lovbestemmelser.
Hvis din ansøgning afvises, slettes dine data automatisk tre måneder efter. Dette gælder ikke, hvis en længere opbevaringsperiode er påkrævet som følge af gældende lovbestemmelser, eller hvis du eksplicit har givet tilladelse

Videregivelse af oplysninger
De indsamlede data kan ses af medarbejdere i SCANPOTEC.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies.”

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Er du kunde, opbevarer vi dine oplysninger i henhold til regnskabsloven.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Samtykke
Du kan til enhver tid fortryde et samtykke ved at informere os herom. Fortryder du dit samtykke, sender vi dig ikke længere e-mails eller tracker din adfærd på www.scanpotec.dk via din e-mailadresse. Du framelder dig vores nyhedsbreve via et link nederst i hver enkelt mail. Du kan også skrive til os på info@scanpotec.dk

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@scanpotec.dk. Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, fx Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk.

Revidering af privatlivspolitikken
Fra tid til anden forbeholder vi også retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Den gældende privatlivspolitik vil til enhver tid være at finde på vores hjemmeside. Foretager vi væsentlige ændringer, vil du blive oplyst herom.

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
Denne hjemmeside udbydes af:

SCANPOTEC ApS
Centervej 32A
DK-4180 Sorø
Tlf.: +45 7244 9090

E-mail: info@scanpotec.dk
CVR. Nr: DK-42199575

Cookies
Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du cookies
Klik her: https://minecookies.org/cookiehandtering/embed/#?secret=SSDsk87fCX

Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Trafikmåling, så vi ved, hvor mange besøgende der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, vi tror er mest relevante.

Kontakt os – så finder vi den rigtige løsning

Udfyld formularen og blive kontaktet af os.
Så tager vi en snak omkring dine ønsker. Følg også gerne med på vores Facebook her.

Tak for din besked. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Hovsa... Der skete en fejl. Prøv venligst igen

Vores partnere

ups partner
ups partner
ups partner