Nødstrøms / Generatoranlæg

GENESAL generatoranlæg er fremstillet under de strengeste konditioner og til de højeste standarder. De er samlet med motorer og generatorer fremstillet af de mest pålidelige mærker på markedet, hvilket resulterer i generatorer med lavt støjniveau og lavt strømforbrug og 100% pålidelighed.

Nødstrøms / Generatoranlæg

XS Power range

  • For 50 Hz: 5-22 kVA
  • For 60 Hz: 6,6-22 kVA

S Power range

  • For 50 Hz: 23-110 kVA
  • For 60 Hz: 23-125 kVA

M Power range

  • For 50 Hz: 111-385 kVA
  • For 60 Hz: 126-395 kVA

L Power range

  • For 50 Hz: 386-825 kVA
  • For 60 Hz: 396-940 kVA

XL Power range

  • For 50 Hz: 826-3900 kVA
  • For 60 Hz: 941-3900 kVA

Totalleverandør i nødstrøm

Scanpotec er totalleverandør i nødstrøm og forhandler et bredt program af diesel generatoranlæg (også kaldet short break anlæg) og har helt sikkert et anlæg i en størrelse som er dimensioneret til jeres behov, så I undgår strømsvigt.

Alle virksomheder og installationer er individuelle og løsningen skal altid tilpasses den rigtige kravspecifikation med hensyn til ydelse, startstrømme, harmonisk forvrængning, emissionskrav eller andre dimensionerende faktorer fra omgivelser eller den installation der skal nødforsynes.

Vi leverer både standard generatoranlæg i åben eller lukket udførelse (Canopy) eller specialopbyggede anlæg tilpasset individuelle behov, som f.eks. opbygget i containere, hvis der er specielle krav til anlæggets støjniveau fra installationens omgivelser eller myndigheder.

Driftsikre nødstrømsgeneratorer

Vores filosofi er at nødstrømsanlæg skal være driftssikkert opbygget da det jo er anlæg som SKAL virke når der er strømafbrydelser, hvorfor man under projektering altid skal sikre anlægget er opbygget med kvalitetskomponenter.

”Keep it simple” modellen er en god vending når man skal investere i nødstrøm.

Scanpotec garanterer for kvaliteten og samarbejder Genesal Energy, hvor vi sikrer hurtig respons og fleksibilitet til levering af individuelle løsninger og fornuftige leveringstider.

Genesal Energy er en Spansk virksomhed dedikeret til den distribuerede energisektor og med stort internationalt fokus med tilstedeværelse i over 30 lande. Genesals aktiviteter inkluderer design, produktion, levering og vedligeholdelse af generatorsæt.
Med mere end 26 års erfaring og en arbejdsstyrke på ~100 højt kvalificerede medarbejdere er innovation nøglen i deres strategi.

Genesal har egen forsknings- og udviklingsenhed og et teknologisk center for distribueret energi (CETED), som er unikt i sin branche og muliggør oprettelse af skræddersyede løsninger i konstant kontakt med kunden. Med fokus på vedvarende energi og den økologiske overgang fokuseres på miljøvenlige projekter.

Alle deres aktiviteter er bygget op omkring at tilfredsstille kunders behov gennem en fuldt omfattende operation, der dækker alt fra design og fremstilling af en generator til en bred vifte af services som sikrer tilgængelighed af service og reservedele.

Genesal producerer ikke kun et standardudvalg af gensets. Med udgangspunkt i designcenteret kan Genesal med højt uddannede tekniske ingeniører udarbejde og designe løsninger til skræddersyede projekter, som inkluderer bæredygtighedsundersøgelser, detaljeret planlægning og udførelse.

Genesal er dedikeret til sikre kvalitet, innovation og miljøhensyn gennem certificerede og Internationale normer som ISO9001, ISO14001, ISO 45001 og UNE 166002.

Har du spørgsmål til generatoranlæg?

Så kontakt Michael Petersen på tlf. 7244 9001
eller på mail mp@scanpotec.dk

Ellers kan du kontakte os på hovednr. 7244 9090
eller mail info@scanpotec.dk

Scanpotec overtager forretningsenheden CPS fra Coromatic

Med virkning fra 1. januar 2023 overtager Scanpotec således den forretningsenhed, der tidligere hed Scanpocon og som leverer special komponenter, power- og backup-løsninger til bl.a. industrien, energisektoren samt vindmølle- og skibsindustrien.