Kombi-system

ups partner

KOMBI-systemer fra BENNING

Med BENNINGs modulære 19” systemer der mulighed for at lave komplette færdigbyggede og fabriks testede ”kombi-systemer”.
Dermed komplette kabinet systemer hvori er findes både ensretter, DC/DC og inverter-systemer – som kan køre på det samme monitoreringspanel (MCU3000).

Således kan der opbygges redundans på modulniveau eller system niveau – og I kan anvende én fælles batteribank på f.eks. 24V,48V,110V eller 220VDC

Ensrettere / ladere

Maksimal tilgængelighed, fleksibilitet i anvendelse og investering samt minimale driftsomkostninger. BENNING har en bred produktportefølje af Ensrettere og ladere til industrielle, telekommunikation og andre applikationer

Vekselrettere

Løsningen til belastninger eller processer som har behov for vekselstrøm, der er uafhængig af de fejl der opstår på det offentlige net. BENNING tilbyder meget robuste, enfasede og trefasede inverter-systemer – i form af INVERTRONIC serien til de specielle applikationer som anvendes i industrien.

DC/DC konvertere

Ensrettersystemer og DC-konvertere med modulær teknologi, skalerbar, robust og omkostningseffektiv, velegnet til at håndtere industrielle krav.
Her er BENNINGS TEBECHOP SE serie er løsningen

Specielle behov?

Udfyld formularen og blive kontaktet af os.
Så tager vi en snak omkring dine behov.

Tak for din besked. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.
Hovsa... Der skete en fejl. Prøv venligst igen

Vores partnere

ups partner
ups partner
ups partner