Victron Galvanisk Isolator

Victron Galvanisk Isolator

VDI-16 & VDI-32
Den galvaniske isolator er internt opbygget med to dioder, som er forbundet anti-parallel forbindelse. Forbundet på denne måde, tillader dioderne at der løber strøm I begge retninger, men kun over et vist niveau. Dioderne begynder at lede strøm, når spændingen overstiger 1,4VDC.

Den galvaniske isolator skal tilsluttes efter din båds 230VAC landstrømstilslutning. Spændingsgrænsen i den galvaniske isolator er højere end potentialeforskellen mellem forskellige metaller. Denne spændingsgrænse betyder, at der ikke ledes nogen strøm, hvorved den galvaniske isolator hindrer galvanisk tæring. Hvis der er højere (fejl-)spænding i 230VAC kredsløbet, vil dioden tillade at der løber strøm og dermed vil din båds fejlstrømsafbryder afbryde 230VAC landstrømtilslutningen.

Har du spørgsmål?

Så kontakt Peter Rysholt Christiansen på tlf.

Scanpotec overtager forretningsenheden CPS fra Coromatic

Med virkning fra 1. januar 2023 overtager Scanpotec således den forretningsenhed, der tidligere hed Scanpocon og som leverer special komponenter, power- og backup-løsninger til bl.a. industrien, energisektoren samt vindmølle- og skibsindustrien.