Scanpotec overtager forretningsenheden CPS fra Coromatic

Med virkning fra 1. januar 2023 overtager Scanpotec således den forretningsenhed, der tidligere hed Scanpocon og som leverer special komponenter, power- og backup-løsninger til bl.a. industrien, energisektoren samt vindmølle- og skibsindustrien. Herunder batteriladere, batterier, ens- og vekselrettere, strømforsyninger, convertere, solpaneler, batteri monitorerings-systemer, testanlæg m.v.

Handlen omfatter afdelingens 6 medarbejdere fra den nuværende lokation i Odense, og hele den samlede kunde- og leverandøraktivitet for afdelingen, samt materialelager og produktionsværksted.

CPS afdelingen har siden 2014 udgjort et selvstændigt forretningsområde i Coromatic.

Ejer af Scanpotec, Michael Petersen begrunder sit opkøb af forretningen

”Vi styrker med et slag vores samlede markedsposition, produktportefølje og ekspertise, da den nye afdeling i Odense både udvider og komplementerer vores nuværende forretningsmodel. Scanpotec har en målsætning om at være en landsdækkende, kvalitetsbevidst virksomhed, hvor styrken er forankret i de tekniske løsninger inden for sikker strømforsyning og nødstrøm. Med dette opkøb udvider vi vores aktiviteter og kernekompetencer yderligere og underbygger hele vores go-to-market strategi.
Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med nye og eksisterende kunder, leverandører, medarbejdere og alle andre interessenter og dermed give hele den samlede forretningen en ny fremtid i Scanpotec”

Coromatic direktør Kurt Vahlun Sørensen udtaler, at Coromatic A/S med salget får mulighed for at fokusere og investere mere målrettet på udvalgte forretningsområder. Coromatic vil således fortsætte med at øge fokus på at levere state-of-the-art-løsninger inden for kritisk og teknisk infrastruktur. Den svenske koncern Coromatic, som er ejet af E.ON, har ønske om at skærpe fokus yderligere på kunder indenfor finanssektoren, datacenterindustrien it, telecom, hospitalsvæsen og forsvar.

Find mere på www.scanpotec.dk

For mere information, kontakt:

Michael Petersen, Ejer af Scanpotec ApS

Tlf.: +45 25 21 32 30
mp@scanpotec.dk

Kurt Vahlun Sørensen, adm. direktør i Coromatic A/S

Tlf.: +45 88 16 34 54
kurt.sorensen@coromatic.dk

Del denne nyhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Navn *
Email *

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.