SLIMLINE NG Serien

SLIMLINE NG Serien

SLIMLINE NG Serien – telekommunikations-forsyninger

Smart, fleksibel, modulær, effektiv, pålidelig og omkostningseffektiv

Pålidelige omkostningseffektive løsninger – fremstillet i Tyskland

Det er blevet normalt i vores moderne samfund at bruge en bred vifte af digitale medier online og 24/7 hvorfor oppetiden i kommunikation, proceskontrol og transaktioner er vital.

For altid at være i online kræves permanent tilgængelig netværksadgang, hvis rygrad er dannet af den landsdækkende udrulning af trådløse højhastighedsdatanetværk som LTE og i fremtiden 5G. Den krævede telekommunikationsteknologi kræver, at der er en pålidelig strømforsyning, der altid er i drift.

BENNING har leveret batteridrevne vekselstrøms- og jævnstrømsforsyninger til mange mobiltelefon- og fastnetoperatører over hele verden i årtier og har foretaget særlige investeringer i udviklingen af højeffektive strømforsyninger til energibesparende og pålidelig drift.
I dag er BENNING en af de førende leverandører af højeffektive strømforsyninger til sikker drift af informations-, telekommunikations- og industrielle teknologisystemer.

SLIMLINE 2000 NG serien

Lavt effektbehov på op til 4000 W.

Det mindste nominelle strømforsyningssystem med lavt strømforbrug, SLIMLINE PSU 4000, har maksimalt to ensrettermoduler 48 V / 2000 W, en controller samt batteri- og forbrugerdistribution integreret i en 19 “1H SLIMLINE-bærer.

Medium effekt behov på op til 34 kW

Systemeffektværdier på 10 kW (med et controller-modul) eller 12 kW i kun en modulhøjde kan opnås med et rack, der er fuldt konfigureret med ensrettere til det mellemstore outputområde, som f.eks. Inkluderer mobile radiostationer.

Effektklassificeringen kan øges til op til 22 kW ved at tilslutte en anden SLIMLINE-holder parallelt.

Batteri- og forbrugerdistributionsenheder med forskellige udgange er tilgængelige i alle strømområder, hvilket garanterer et kompakt, pladsbesparende system. Distributionsenhederne er også struktureret i 19 “plug-in-enheder.

Høj effekt på op til 400 kW

Større effektværdier, såsom dem, der kræves i noder og distributionsstationer, kan opnås ved at forbinde flere SLIMLINE-bærere parallelt. Dette gør det muligt at opnå effektværdier på op til 400 kW. Systemerne er integreret i 19 “kabinet-systemer, som også kan rumme batterier og distributionsenheder.

SLIMLINE-controlleren fås til mere omfattende kontrol- og overvågningsfunktioner.

Mere information

Download af brochure og datablade

SLIMLINE 3000 NG serien

Medium effekt på op til 27 kW

Systemeffektklasser på 12 kW (med ét styringsmodul) eller 15 kW i kun en modulhøjde kan opnås med en carrier, der er fuldt konfigureret med ensrettere til det mellemstore outputområde, som f.eks. inkluderer mobile radiostationer.

Effektklassificeringen kan øges til op til 27 kW ved at tilslutte en ekstra SLIMLINE-carrier parallelt.

Batteri- og forbrugerdistributionsenheder med forskellige udgange er tilgængelige i alle strømområder, hvilket garanterer et kompakt, pladsbesparende system. Distributionsenhederne er også struktureret i 19 “plug-in-enheder.

Høj effekt på op til 300 kW

Større effektværdier, såsom dem, der kræves i distributionsstationer, kan opnås ved at forbinde flere SLIMLINE-bærere parallelt. Dette gør det muligt at opnå en effekt på op til 300 kW.

Systemerne er integreret i 19 “kabinet-systemer, som også kan rumme batterier og distributionsenheder.

SLIMLINE-controlleren fås til mere omfattende kontrol- og overvågningsfunktioner.

 

Mere information

Download af brochure og datablade

Har du spørgsmål?

Så kontakt John Evert Larsen på tlf. 7244 9002
eller mail jel@scanpotec.dk

Ellers kan du kontakte os på hovednr. 7244 9090
eller mail info@scanpotec.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Navn *
Email *

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.